Kidnap the Sandy-Claws

Jaha, då var julen över oss igen.

Allting började hyfsat bra, vaknade sådär halv elva, lagom till våran tradition med julfriden på TV.
Morsan var nere och bastade, jag svor åt mig själv att jag inte ställt alarm och vaknat i tid, så jag klädde på mig och gjorde mig iordning.
Lillbrorsan och hans farsa P kom, bänkade sig vid tvn för att titta på uppvärmningen inför julfriden, efter en stund kommer morsan in, inte mer än tre sekunder tog det innan hon flippade totalt, skickade ut P och allmänt gormade. (Min mor har problem med njurar och sånt och har konstant ont, hon blir lite trött av detta). Tydligen hade P sagt att han och Erik skulle vara hos morsan till 10 så vi kunde basta och äta frukost tillsammans, men så var inte fallet, Erik ville inte komma hit på morgonen av nån anledning, och P hade inte meddelat om detta, utan hade förberett en massa helt i onödan, vilket förmodligen blev för mycket.

När P gått ut ur lägenheten så blev jag närmaste valet så hon stog och gormade på mig, jag bröt samman, packade mina grejjer och skulle åka hem till Örebro, tror jag iallafall... jag skulle bort i vilket fall. Morsan hade nu vänt på klacken (humörmässigt dvs) och insett att hon tagit i lite mycket, hon slog lite väl hårt med en slägga på vissa ömma punkter vilket fick mig att tänka på såna där jobbiga saker som jag försöker undvika (Jag gillar inte alltid att vara son av min far helt enkelt).
Morsan hade nu lugnat ner sig, och följde ner mig ner för trapporna, jag var i inget tillstånd att prata, så jag skickade upp henne och sa att jag skulle skriva vad jag ville säga.
Och där blev jag i typ en halvtimme, innan jag var lugn nog att ta mig upp för trapporna igen.

Efter en stunds snack så hade vi lugnat oss och morsan ringde upp P och hämtade hit honom och Erik igen, det var lite spänd stämning vid bordet, men det vart iallafall inget mer tjafs.

Julklappar:
Kaffekanna
Handduk
Ugnsform
Orgasmatron (Awesome, den är skitskön!)
Pengar
Värld utan slut av Ken Follet
Godis
Ljus
Mugg
Liten tavla

Morsan fick en mobiltelefon (SE W595), hennes gamla är rätt slut, så vi tyckte att hon behövde en ny. Den uppskattades.

Nu har morsan sagt förlåt ett par tusen gånger, och jag har svarat att det är OK, vilket det är. Vi är inte långsinta i vår familj om vi inte har anledning att vara det.

That's about it, i think anyways. Nu ska jag snart sätta igång ugnen och invänta mat:)


Hej det här är jag.

Jag har nyligen börjat lyssna på mer och mer progressiv musik, desto mer udda desto bättre, det blir mindre och mindre metal, jag har nyligen upptäckt Dredg, älskar Muse, och lyssnar in mig mer och mer på Interpol och letar efter mer, ge gärna tips på nya saker.

Jag ser mig som en misantrop, då jag verkligen tycker att människan måste bort från den här planeten, annars kommer vi döda den. Men samtidigt så är väl det enda sättet om vi utplånade oss själva, men det skulle förmodligen ta död på planeten också. Dessutom vill jag inte att mina nära och kära dör, jag skulle aldrig klara av det, så jag är en människoälskande misantrop, samtidigt som jag är självgod och tycker att jag står över andra så är jag medmänsklig och tycker att alla är lika mycket värda. Motsägelsefullt? Javisst, passar mig alldeles utmärkt

Min klädstil kan väl kallas tråkig och icke-alternativ, men det beror mycket på brist på ekonomi och brist i att hitta saker som passar mig. Vilket får mig att vilja börja göra egna kläder, men eftersom jag är fullständigt misslyckad vad gäller allt som har att göra med att rita och sy så känns det som ett dött projekt.

Perfektionist är jag också, men för lat för att kunna använda det, vilket resulterar i att jag gnäller rätt mycket stundvis. Är något jag gör inte perfekt, då är jag inte nöjd. Medans jag vet själv att jag har slarvat mycket för att jag vill bli klar så fort som möjligt och kunna titta på det färdiga resultatet.

Religion och politik är ämnen som intresserar mig, men jag är för lat för att bli ordentligt insatt, istället ger jag mig in i diskussioner med min fikapolare martin, det är trevligt. Jag har valt att ta avstånd från tro då jag anser att religionerna är skapade av människan, och vinklade såpass mycket att det skulle passa deras personliga åsikter, jag tror att det finns nånting därute, men att jag inte vet huruvida det är något ont eller gott, vad den anser vara tillåtet och inte tillåtet, så jag satsar på att försöka göra saker som känns rätt för mig så kanske jag slipper brinna i helvetet (eller vad nu det eviga straffet är om något sådant existerar). Jag tar alltså avstånd från religion och tro skapad av människan genom att skapa en egen. Jag ser mig själv som en socialdemokrat (eller något därikring), men jag tål inte mycket av deras skitsnack och definitivt inte Mona Sahlin.

Jag är ofta väldigt förvirrad, och har svårt att hålla koll på verkligheten, men jag tror det är bra, annars kanske man skulle förlora vettet totalt. Men iochmed att jag är såpass förvirrad så tas jag ofta för att vara korkad, vilket jag hoppas inte stämmer, jag medger att jag inte är överintelligent, men någonstans över genomsnittet ligger jag väl?

Över genomsnittet förresten, jag har kommit fram till att jag ligger ganska precis över genomsnittet när det gäller det mesta, vilket oftare säger hur resten av världen är än vad den säger om mig. Det är lite tråkigt ändå, eftersom jag känner inte att jag är exceptionell på något plan, jag vill vara grymt duktig på någonting, kunna säga att jag är nog bland dom bästa i världen på det jag gör. Men istället kan jag lite om många saker.

Jag är rasist mot rasen idioter, den typ av människor som verkligen förstör Sverige och världen, idioter är de som tycker att ni får trycka ner någon för att den har en annan hudfärg, sexuell läggning eller whatever som skiljer sig från det ni tycker är acceptabelt. Idioter är de som använder religion för att rättfärdiga ondska. Idioter är de som springer runt och slåss och förstör bara på ren kiv, för att dom har tråkigt, ungdomsgäng som tycker de är coola.
Idioter finns det lika många av i alla kulturer, färger och former. 
Du som tycker att du platsar in här: Försvinn ifrån Sverige, ta ert pick och pack och försvinn.

Osammanhängande... det beskriver nog den här texten rätt bra, och hela mig för den delen, jag spretar åt alla håll och kanter, behöver ta och samla mig lite, annars kanske man faller isär.

Denna text är inlagd för att jag skall kunna länka till den i min personbeskrivning.

"In the beginning the Universe was created."

En aning sent, men nu under vintermånaderna så tänkte jag att det kunde vara mysigt med en vinterdesign.
Jag ska försöka jobba på nått snyggt till våren, när jag orkar:p

För er som vill hålla er mer uppdaterade på vad som händer i mitt liv har jag nu skaffat Soclog, en sida där man kan koppla sin Bilddagbok och blogg, så detta inlägg skulle ni alltså kunna läsa via Soclog:), Om ni själva inte har Soclog så peta på mig så får ni gästlösenord, om ni har BDB och vill ha Soclog, peta på mig så får ni invite (jag har några stycken).

Det här kanske leder till att jag bloggar oftare, vem vet?

"This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move."

RSS 2.0