Projekt: "D3"-Lan

Invitation till d3lan
Det här betyder såklart at det är Diablo III som släpps inom kort och vi hade tänkt ha ett “D3-Lan” i äran av denna episka händelse, för att göra det ännu mer episkt så kom vi på att det ska vara en gemensam plastavtagning, då alla samlas runt ett bord, och vi sliter av plasten på våra nyinköpta Diablo III exemplar.

Tid och plats: TBA, Men till största sannolikhet någonstans i en annan del av Köping.

Medtages: Något att sova på, Dator, Stol, Diablo III (självklart), och ett sjujävla slaktarhumör.

Pris: Med största sannolikhet gratis, vi kommer inte erbjuda  någon form av matservering, men det finns gott om pizzerior som har utkörning. vi har tänkt söka bidrag för att betala den eventuella hyran av lokalen. Vi återkommer i god tid om detta inte går vägen, men vi räknar inte med at behöva betala mer än 2-3000 totalt, så om vi blir 20 personer minst så ska juh detta inte bli något problem.

Vi erbjuder: Ett bord du kan ställa din dator på, Mass-slakt av allt som helvetet kan spotta mot oss.

Spel som ska spelas: Diablo III (Ad’uhhh!)
Visst får ni spela annat om ni vill, men detta är då tänkt att vi ska spela i ett party och komma så långt som möjligt, men spelar ni något annat kommer vi andra ligga före dig:) så detta rekomenderas inte, det finns lan där man spelar olika spel, detta är ett där vi vill spela så mycket diablo som möjligt, är man inte intresserad av det så behöver man inte komma.

Har du fått en intresseförfrågan personligen tidigare så svara gärna på det här ändå eftersom jag vill katalogisera vilka som är intresserade, så att jag kan mejla er när det blir några nyheter:p
Vidarebefodra gärna det här till folk ni känner för att skapa mer intresse av detta.
//Christian "Apelsinen/7th" Svan och Mattias "OoO" Olsson


Detta är då ett massutskick som jag gjorde till dom vänner jag har som har något intresse av Diablo överhuvudtaget. Och några till:p
Tänkte försöka föra en blogg över vad jag gör för närvarande gällande detta.

Så igår skickade jag ut massutskicket, idag har jag försökt få tag på mer folk, genom att smsa till lite folk. Vi är hittils 12 intresserade, hade tänkt vara minst 16 då man är 2 olika grupper, ska försöka kolla lite om man kan försöka anordna någon tävling också, det beror lite på vad man kan göra, typ första gruppen som når en snitt-lvl på 90 eller nått sånt eller helt enkelt första gruppen att klara ut spelet. Kanske kan söka lite sponsring från Blizzard? vore coolt om inte annat, iallafall lite t-shirts kan dom skicka:p

Jävlar vad stora planer det börjar bli, det här som började som ett litet lan vänner imellan. Aja, bara jag får spela en jävla massa Diablo III så är jag glad:)

Lokalen håller jag fortfarande att leta efter, men i dagsläget så lutar det åt antingen IKWstugan eller Folkets Hus, har ni något bättre tips så mejla mig gärna, finns på th7[snabel-a]live.se

//Christian Svan, Arrangör och delat högsta höns i detta påhitt tillsammans med Mattias Olsson.

För er som bryr er:p

Följ min blogg med bloglovin
För er som bryr er:p

Självdistans is the shit.

Vad sjutton är det för fel på mig?
Är jag arg eftersom jag är i Köping och ändå uttråkad? eller vad är det som pågår, jag kanske är lika arg när jag umgås med människor, bara att jag inte tänker på det lika mycket då? Jag känner mig bara trött och osocial när jag är i närheten av mina vänner, försöker spotta ur mig läskigheter för att skrämma Martin, men dom blir inte lika fyndiga och uppfinningsrika som dom brukar bli.
Dum som jag är så fortsätter jag juh läsa tidningen och kolla på nyheter, vilket bara gör mig arg igen, sen fortsätter självklart min lillebror att spotta ur sig idiotiska saker (nej jag räknar inte min lillebror som att vara i närheten av människor), alldeles nyss fick jag lust att kasta en tallrik i huvudet på honom, sen tvångsraka av honom hans hår. Men det vill jag inte, för det vore misshandel och morsan skulle bli arg på mig då.

Förhoppningsvis lugnar jag ner mig snart och återgår till mitt vanliga likgiltiga och lite smådumma stadie. Men fram tills dess får ni som följer min blogg (om det finns någon som faktiskt följer den) leva med att jag ordbajsar ett tag och inte gnäller över mitt humör eller något annat. Fast ni kanske inte reagerar så mycket, lite roligare att följa en blogg hos någon som skriver något kanske?
Sen att jag inte skriver något intressant överhuvudtaget är väl en annan femma. Självdistans is the shit.

Nu märkte att jag har börjat med någon prettogrej att skriva rubriken nånstans i min text i fetstil. Bara för att det är så fult tänker jag fortsätta med det. (vilket betyder att jag kommer lägga av om ett tag, mitt nya sätt att lägga av med störande egenheter jag har för mig)
Tjipp.
//Svan.

Edit: Orka med ett nytt inlägg.
Jag har börjat få panikångestattacker igen, det gör ont i bröstet och jag får svårt att andas,ilar i hela kroppen och jag börjar svettas (that's a new one by the way).

Vad fan är det här? kanske borde söka hjälp iallafall som nån föreslog...
Men jag är så jävla rädd att dom ska hitta något löjligt om att jag är orolig över min framtid och deprimerad över min nuvarande situation, tänk om det finns så mycket mer än så? att det bara vore att skrapa på ytan att göra det konstaterandet. Jag vill inte få medicin, jag vill inte vara en sjukling som måste ha piller för att kunna klara dagen, jag har aldrig behövt det tidigare och tänker bannemig inte börja nu!

Vem fan vill köpa grisen i säcken? ang nedladdning.

Ilskan som vällde över mig igår har nu släppt, jag är fortfarande bitter, men det hör väl till att vara Svan kan jag tro, Bitter och cynisk, men samtidigt en optimist av högsta grad.

Jag har kommit fram till att jag älskar skivbolagens logik i hur dom och artisterna förlorar massvis med pengar för varje skiva som laddas ner. Hur ska det gå för mig när jag börjar spela in saker? jag kommer frivilligt lägga upp mina skivor på The Pirate Bay och liknande sidor, gärna då att dom visar det på förstasidan för att så många som möjligt ska bli intresserade. Men om jag då förlorar pengar på att folk laddar ner mina skivor, behöver dom ha mitt kontonummer då eller?


Som Peter Bryngelsson så snyggt skriver i sin artikel (klicka på hans namn för att komma till artikeln). Jag är ofta ute efter lite mer udda musik som man inte kan få tag på via Ginza eller liknande sidor, ofta för att skivorna gått ur tryck, eller helt enkelt är för obskyra.
Nedladdning gynnar mångkulturen, många artister skulle inte sälja lika mycket skivor om möjligheten att ladda ner och lyssna på skivan först, "Vem fan vill köpa grisen i säcken". Detta resulterar väl i att en del artister får mindre sålda skivor eftersom deras senaste skivan är skitdålig, vilket man upptäcker när man lyssnat på den ett par gånger, bara för att dra ett exempel, jag hade utan tvekan förstört In Flames två senaste skivor, i ren aggression över att jag betalat pengar för dom.

Jag tycker inte att den nuvarande prissättningen på skivor är för hög, det jag stör mig på är att skivbolagen tar så stor del av vinsten från försäljningen, artisten får struntsummor  i jämförelse. Jag tycker att 200 kr för en ny skiva är ganska rättvist med tanke på hur mycket pengar som lagts ut på att producera musik, reklam, betala formgivarna som gjort omslaget. dom som får för mycket pengar är skivbolagen som sätter för mycket i vinst som sen går till den feta skivbolagsdirektören i form av bonusar, pension och fallskärmar.

Skivbolagsdirektören är ofta en fet gubbe som tappat allt hår, är bitter över att han själv inte kan ta en endaste ton, vilket instrument han än har i handen. Han tar ut detta genom att straffa människor som gör att han får lite mindre betalt, och rättfärdigar sen detta med att jämföra skivförsäljningen nu och 1985 när cdskivan slog igenom på riktigt. Vad han glömmer att nämna är att när cdskivan slog igenom på riktigt så släpptes juh väldigt många LP-skivor och Kassetter ut på nytt i cdformat. Vilket betyder att antalet sålda CD-skivor var större då eftersom alla ville ha hela sin LP-Samling på det nya formatet som tar mindre plats i bokhyllan.

Jag är stolt pirat, stolt musikälskare. Jag köper skivor som jag tycker är bra.
Anti-Piracy kills music!
//Svan.

Ilska, Frustration och bitterhet.

Jag vet inte varför, men jag har känt mig irriterad hela dagen, jag är aggressiv och vill bara gå och skrika. Det går ilningar över hela min kropp, jag är tvär och bitter över hur världen ser ut, blir bara argare när jag läser nyheter som denna: Hadopi
Jag är arg över vädret, att det är så jävla äckligt med regn (fastän jag egentligen tycker det är mysigt med regn).
Jag är arg över att vissa vänner beter sig som dom gör, beter sig svinit mot sina ex, höjjer rösten och låter skitpissed över småsaker bara för att dom har nikotinabstinens (trots att dom bara någon månad tidigare kallade en känslig för att man klättrade lite på väggarna av samma anledning).

Jag är arg över min situation, skulder, arbetslös, ensam.

Vartenda litet ljud som något kan alstra gör mig förbannad. Jag är arg på min datormus som beter sig som den gör, speciellt när jag försöker leka kreativ och rita lite, vilket resulterar i att allt jag gör blir totalt åt helvete. och nu blir jag förbannad för att jag råkade trycka "ctrl 1" vilket gjorde att min text blev förstörd, hur fan ska jag rätta till det här nu då? Jävla helvete...


Jag tror jag har cancer i ilskedelen av hjärnan...
Går ut på en promenad och hoppas att jag lugnar ner mig snart, ring om ni vill prata.
// Svan.

So far so good.

Kanske ska ta o passa på att förklara lite om 7th.

7th är då mitt alias för mina kreativa projekt, om det så är musik, bilder, texter, böcker, eller vad fan som helst. Det blir väl mycket prettogrejjer som inte håller hög kvalité, men mitt syfte är inte att underhålla er, mitt syfte är att få utlopp för min kreativitet, oavsett om det finns talang bakom det eller inte.

Under aliaset 7th så blir det mest bilder, men även en del musik, lite mindre dikter och försöker skriva en bok för närvarande. Dock så händer det inte så mycket, utan jag gör saker när jag får inspirationsruscher. musiken kan man lyssna på här. Där kommer även en hel del bilder hamna, men dom flesta bilder jag gör hamnar faktiskt aldrig någon annanstans än i min dator eller i papperskorgen, men det laddas upp en del på bilddagboken.

Nuvarande projekt:
  • Project: Trinity - Alternativ Hiphop tillsammans med Martin "Manic" Lindh, Noah "Diet Theory" Gustavsson, där jag står för en del av producerandet och backup vocals. Någon myspace kommer inte upp förs vi har kommit igång att spela in. Men då kommer jag posta en länk här.
  •  Musik: 7th - Såklart, jag gör juh även en hel del musik själv som jag inte kopplar till något annat. Det är egentligen mest bas-baserade låtar där jag försöker få basen att vara så avancerad som jag på nått sätt kan för att utvecklas som basist, dock så spelar jag inte in detta, utan jag lägger in det i fruityloops för närvarande då jag inte har möjlighet att spela in, gör jag tillräckligt många bra låtar kommer jag försöka få ihop ett par musiker som vill hjälpa mig spela in detta med riktiga instrument. Finns ingen bestämd genre, men det är väl lite rock/hårdrock över det hela.
  • Foto: 7th - Fotar min vän Martina "The Laidly Wyrm" Heed och redigerar bilderna sen för att hon ska få en sjysst portfolio och för att jag ska få träna på att fota och redigera. Vill juh iallafall kunna låtsas att jag kan detta.
  • Bok: Christian Svan Harju - Denna kommer publiceras under mitt riktiga namn, förmodligen som PDF format på Piratebay, länk kommer självklart att hamna här. Boken utspelar sig i en alternativ framtid. Vill inte avslöja för mycket riktigt än. Detta kommer dock ta väldigt lång tid så jag ser gärna att ni inte stressar mig om det eftersom jag vill skriva i min takt för att det ska bli så bra som möjligt.


    Det får väl vara allt för idag.
    Ciao.

    //7th

Träningsvärk och grinighet

Har träningsvärk efter ett hårt pass på gymmet med Chilli igår. Var helt död hela dagen efteråt, och idag har jag träningsvärk.

Grinig är jag också, vet inte varför... men känner att jag bara vill strypa allt och alla. Skitjobbig känsla>.<
Vill bara kura ihop mig i en famn och somna.

Completely pointless, nu ska jag sätta mig och försöka hitta en färg som är snällare mot ögonen än denna gröna som jag har nu, tydligen så är det något fel på mina skärminställningar, för jag finner den gröna väldigt lugn och avslappnad och inte alls skrikig som dom flesta verkar tycka.

Fullständigt meningslöst inlägg, är mina åsikter och tankar så tråkiga? Har jag ens några? Eller är det bara jag som är pissdålig på att formulera mig? Från och med idag ska jag kontrollera vad jag skriver i ett par månader framöver, skriver jag inget vettigt så ska jag nog börja fundera på att lägga ner bloggen. Vad är det för mening med att blogga om man inte skriver nått bra?

Tjipp.
//7th

Ny design

Efter lite om och men, så kom jag på att jag vill fanimej ha en ny design på bloggen, vilket jag inte haft sen jag hade min blå och överkontrastade design, vilken jag snabbt kom på att den såg hemsk ut, så nu har jag spenderat typ en och en halv timme med att lyckas koda den här rätt (jävligt ringrostig och var väl inte allt för bra på att koda innan jag glömde hälften heller).

Just för tillfället när jag började koda så kände jag för ett grönt tema, tyckte det passade såhär med våren, och den lär juh hålla ända fram till hösten, då jag tänker köra i samma skala fast orange istället, och i vinter blir det en överraskning, grått lär passa bra med den svenska vintern numera.

Hade jag haft det här på en egen webserver hade det inte varit några större problem att scripta ett kommando som säger att det här datumet ska du byta cssfil, förmodligen javascript då det är det simplaste sättet jag känner till som gör sånt. Borde väl inte vara mycket krångligare (nu pratar jag humbug, istället för att plocka fram dom rätta programmeringstermerna och kommandona så säger jag bara ungefär hur det skulle se ut eftersom jag är lite osäker på vilka kommandon som skall användas)
javascript/JS.php{
On (date "010909"): set "css/fall.css";
On (date "011209") set active css "css/winter.css"
On (date "010410") set active css "css/spring.css"
}

varpå man uppdaterar sekvensen för att passa årets datum istället för att förlänga med mer parametrar då det skulle öka för chansen att det buggar upp fullständigt.

Men nu ligger inte bloggen på egen webserver så då orkar jag inte bry mig om det här:p

Orden från en lekmansprogrammerare/värdelös formgivare och webdesigner, don't listen to them, jag vet inte vad jag pratar om... utan jag låtsas bara att det blir något som kan tas för sanningen.

RSS 2.0