Oroliga Saker.

Det verkar vara nått på gång, jag känner hur kraften flödar genom mig med illavarslande budskap.
"I have a bad feeling about this"

Allt verkar gå för lätt just nu:

Jag har börjat klara av jobbet (någorlunda, jag får inte nervösa sammanbrott varje morgon iallafall).
Kärleken ordnar upp sig.
Jag ska på Arvikafestivalen (behöver inte betala:D, det gör min far åt mig^^)
Jag mår bättre psykiskt än någonsin.
Allt flyter på för lätt helt enkelt, jag märker inte av några direkta motgångar, lite friktion bara så att man har nån form av fäste i verkligheten.
Jag börjar bli orolig.

Dags att skissa om min gamla lotusblomma så att jag lättare kan förklara för en tatuerare hur jag menar att den skall vara eftersom jag har tänkt tatuera mig när jag får lön.
Tatuering att rita om.
Måste dessutom ta och göra en ny design till bloggen, är trött på den här nu, ni som läser kan ge lite tips på färgkombinationer osv.

En dikt:
Skogsdunge
Jag går igenom två perfekt placerade träd, det känns som en port till ett magiskt land,
kliver på ett träd som ramlat ner i ett dike så att jag inte ska fastna med foten.
Ser att slutet på dungen närmar sig, känner mig lite illa till mods, så jag sätter mig och lyssnar på alla ljuden,
Allt verkar vara blockerat, jag hör inte trafiken, inga barnaskrik ifrån bostadsområdet, utan bara lugn och ro.
Reser mig upp och går mot mitt mål, stannar till när jag ser att det är en brant stenkulle framför mig, den är blöt efter morgonregnet, tittar mig omkring och ser att på ett ställe så finns det rötter som är så bra placerade att det ser ut som en trappa, rötterna är stabila under mina fötter, det känns som jag tar del av skogens arv när jag går upp för denna "Naturens trappa", på toppen av kullen har det nog funnits en till port, men den är borta, nersågad för att ge plats åt människohus, går ut ur skogsdungen och tänker "Nu är jag hemma, har det gått någon tid medans jag var borta?".
(C) Christian Svan - 2008.

Det går bra nu.

Direkt till DIG:
Har lyckats lägga dig åt sidan nu, det finns kvar (och kommer nog göra ett tag) men jag tänker inte på det alls i princip längre. och du vet att jag skriver det här eftersom jag har svårt att ta upp såna här ämnen med dig direkt.
Tack för att du är min vän:)

On topic:
Som ni nu vet så har jag ett jobb (som jag inte är vidare förtjust i men det är ändå ett jobb), jag känner mig positiv inför att komma in på lärarutbildningen i höst, och jag har börjat våga ge mig ut på "köttmarknaden" (skämtsamt uttryckt) igen, jag vågar flörta och ta risken att det kan bli ett förhållande av det, går det åt helvete så gör det!
Har beställt en synth nu, en Roland SH-201 den är fin^^ Ska ta o få tag på lite "Plej" dvder så att man lär sig spela också:).

Idag har jag glott på film, August Rush för att vara noggrann, asbra film,  läs om den här: IMDB. Nu ska Olsson komma över och stjäla film av mig. Jag däremot är hungrig:)

Hej på er.
//Swan.
Det går bra nu. *diggar rytmen*

Party-party.

Wooow, lite småbakis idag>.<. Jag vart rätt aspackad igår^^ kom hem, la mig i sängen och hela mitt rum snurrade>.< var tvungen att hålla i mig i sängen för att inte ramla av, och ha en kudde som airbag om jag skulle krocka med något.
Roligt hade jag iallafall, kom hem till Chilli, blandade iordning en grogg, den försvann rätt fort, jag var fortfarande törstig, blandade en till,  och en till, och en till. alltsammans på under en halvtimme, jag mådde prima^^... Sen kom fyllechaffisen och skulle köra oss till V-ås i bilen kände jag hur den sista groggen började slå till, det guppade och for, jag mådde lite småilla där ett tag, men det gick bra.
Jag och Chilli landade på Varda i V-ås för att softa lite innan man skulle till Silk, jag började med vatten, tog sedan en 2a Minttushots, följt av en 2a Jägershot... minerna>.<.  Vi betalade och gick till Silk.

Inte helt förvånande så var det helt dött där, men vi tänkte att vi väntar ett tag för att se om det kommer flera.
Jag spelade lite blackjack, men det gick inge bra:( drack en ooze, sen bestämde vi oss för att gå till Pluto.

Där vart det lite nervöst, Chilli stog framför mig i kön och frågade vad åldersgränsen va för kvällen hon svarar "eeh... 85" varpå jag blev lite skitnödig, men bestämde mig för att ta det lungt och drog fram leget ändå, hon tittade, log och släppte in oss. Inträdet var inte lika nådigt, 100kr per person, vilket jag betalade för oss båda eftersom Chilli inte hade kontanter, så sa hon i kassan att nu fick han bjuda mig på öl för att det skulle vara rättvist:p jag beställde en redbull jäger 4cl, den kostade prick 100kr, vilket vart bra då var han skuldfri:D dock så tycker jag inte att den var värd 100kr, för mycket is, så det vart bara blask mot slutet>.<.

Vi bestämde oss för att ge upp eftersom vi tyckte att vi hunnit med allt som vi velat, + att jag var helt död efter en lång dag med släkt och familj. så vi gick till donken och fyllekäkade lite, varpå vi gick för att vänta på chaffisen hem.
Resan hem var värre än den till V-ås eftersom det var med mötande bilar nu, så jag fick blunda eftersom det vart så mycket konstiga ljus till höger och vänster, annars hade jag nog spytt:p sen kom jag hem och hade den roliga upplevelsen som jag skrev om i början av inlägget.
Men nu ska jag ta och vila lite, dundra musik:)
Puss på er alla^^

Födelsedag!

Notera att det här skulle postats igår eftermiddag, men eftersom blogg.se fick för sig att flytta på min blogg till nya systemet så gick inte det.
"... *suck* 20 år gammal."
Nu går det bara utför som cissi sa, misstänker att det stämmer bra.
Dagen började bra genom att jag var ute och drack med noah och andy på hantis vid midnatt, träffade lite folk där, gick hem, sov ett par timmar innan jag vaknar (som vanligt) före mina föräldrar kommer upp med frukosten, efter frukosten blev det att cykla ner till bolaget och köpa en flaska jäger:D, mums sa handlarn^^.
Fikade en snabbis med chilli innan jag stack till br.åhs för att boka tid för att grejja så att jag kan skaffa linser, därefter sticka hem och träffa pappa, gunilla och mina yngsta bröder; Mattias och Marcus. Fikade en stund med dom innan det började banka på dörren, där står morbror Ari och min kusin Linnea<3<3^^ har inte träffat henne på 14 evigheter känns det som, så det kändes bra, därefter kom Eva och Karin (plastfaster resp. plastfarmor). Pappa och compani stack eftersom Marcus hade simskola på eftermiddagen, och dom ville hinna äta innan det. Nu har jag nyss ätit grillad oxfilé och pastasallad (mumma!), så jag ligger och har lite paltkoma, och har tagit ledigt från alla, ville ha lite tid ensam:p måste juh blogga lite^^.
Ikväll blir det fest någonstans i Sverige, ska prata med litt folk och kolla vart vi hamnar, förslag på malmön är lagt iallafall. Jag är nöjd bara jag får gå på krogen sen:D. kommer inte må bra imorgon kan jag lungt säga.
Hittils har jag fått:
1500kr.
Boda Nova glas i serien "mine" dock så var dom här i svart, men jag tror jag har i rosa.
2 st lasse åberg glas, så nu har jag 5 st av 24^^
Deodorant (luktar skitjävlagott) både aftershave och roll:D.
Jaja, nu ska jag smälta mat och dundra musik, vi hörs och syns. Puss!


I just wish that i could be the one with a big number one under my name in your heart, the one that makes you smile a bit silly (yet still incredible cute) without you noticing it yourself, the one that gives you butterflies in your stomach.

RSS 2.0