Fy skäms Ryssland!

Hur kan ni vara så ignoranta mot ett försök att göra humor att ni blir kränkta?
Självdistans, vad sjutton är det för nått? Sen huruvida skämtet var roligt eller inte det låter jag vara upp till varje person.

Ska Sverige tillåta den skeva bild USA har gentemot Sverige? Dom tror vi bor i Schweiz, rider på isbjörnar till skolan, och äter pingvin istället för kyckling.
"Hi, my name is Inga and I'm from Sweden" är en av dom mest urtjatade fraser som har med Sverige att göra, denna Inga skall också har onaturligt stora bröst, väldigt blond, totalt blåst, och ha på sig en folkdräkt som jag misstänker härstammar från Tyskland (eller närliggande område). Detta trots att vi har en väldigt hög medelintelligensnivå (åtminstånde i jämförelse), det är nog procentuellt fler som har stora bröst i USA.

Ska vi tillåta detta, eller ska vi springa runt som små barnungar som blivit lite retade på dagis och kräva ursäkter till höger och vänster?

Jag kan stolt säga att jag är finsk, men trots detta så driver jag runt som bara den om hurdana finnar är, Våldsamma, bär kniv, dricker hutlöst mycket vodka, med mera.

Nej, usch, fy och blä!
Bojkotta Ryssland!


Kreativitet

"Kaenan tittade ut genom sitt fönster i sitt logement, allting var som vanligt helt kliniskt rent, Berach förklarade än en gång varför han skulle säga upp sig från armén."

Första meningen i min första bok som jag håller på att skriva.
Hoppas att intresset inte dör ut, det här kan bli riktigt bra!

 


En ovilja att komma hem.

En ovilja att komma hem, en ovilja att dra sig upp ur depressionen, en ovilja att vara.

Ångesten väller över mig, kan inte ens hitta orden att beskriva den. försöker fungera som en normal människa utåt, men det går inte. Jag vill inte åka hem till Örebro och min ensamhet.
Arbetslös igen, fick onsdag, torsdag och fredag betalt utan att behöva gå till jobbet. Lite synd för jag trivdes där, om man bortser från idioten till coach förstås. Arbetskamraterna var riktigt sjyssta, trevligt ställe.

Förvisso var det dåligt betalt också, men jag kunde juh levt på den lönen iallafall (leva som i att ha råd med billig skitmat utöver sina utgifter).

Ska till arbetsförnedringen imorgon eller på onsdag för att säga att jag är arbetslös.

Angående ensamheten så syftar den mest på att jag saknar mina vänner, men även det att jag är ensam rent känslomässigt, jag har ingen att gosa ner mig under en filt o bara vara med, ligga och se söta ut, vara kära.

Den här hantverkaren ligger arbetslös och hoppas att det ska komma butiker som behöver renoveras.
Behöver uppdatera min cv. Men jag vill ändå inte ge mig ut på jakt, jag är på semester, så rädd att det ska vara dåliga arbetsförhållanden och usla avtal.

Jag saknar dig, vill höra din röst, se ditt leende, lyssna till dina kloka ord även om det inte har med något att göra.
Du är en underbar människa, känn inte ångest, jag finns här för dig, det är bara att höra av sig.

Vart är den röda tråden?


RSS 2.0