Ja, men när får vi andra ta del av det roliga?

http://www.aftonbladet.se/pryl/article6170541.ab
Tydligen så håller dom på med Spotify för Symbians mobila operativsystem. Nu är det bara Windows Mobile kvar (mer eller mindre iallafall).

Jättegulligt sådär, men när får man se det här?


Eller det här?



Kom igen, lägg på ett kål nu.

Microsoft: Ni ska fan godkänna det här! Bättre att satsa på mjukvara som redan är etablerad och älskad istället för att skapa en "Spotify-dödare" och försöka tränga in er på en marknad som redan är fullsmockad.
När ni ändå håller på så kan ni slänga Zune/Netflix åt helvete och hjälpa till med utvecklingen av Voddler istället, det är framtiden ni ska jobba mot, och en framtid behöver inte bara innehålla erat namn med stora bokstäver, ta hjälp av andra och dela på berömmelsen och pengarna, ni kommer bli mycket mer uppskattade, och vi kommer snabbare fram till framtiden.

Om alla kunde gå åt samma håll istället för att tjafsa om vilket håll vi ska åt eller hur vi ska ta oss dit så kommer vi fram mycket fortare.

Sen så tycker jag att operatörer skall byta ut prisplanerna för det mobila internetet, vi behöver lägre omkostnader, högre maxgräns innan strypning, inom kort kommer inte 3 gb räcka vidare långt, eller vill vi upprepa historien?. Arbeta mot framtiden!

"640 k ought to be enough for anyone" - Bill Gates.

Kort notis:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0